OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Du er her:

Elevrådsskolering 22-23 Hadsel vgs

Tirsdag 13.09. gjennomførte Hadsel vgs elevrådsskolering for de nye tillitsvalgte. Rektor forteller at det er et av årets høydepunkter å få lov å møte det nye elevrådet og være med på skoleringen. Elevrådskontaktene Heidi og Ann Kristin ledet gjennomføringen på en trygg og god måte. Vi ser frem til et spennende år og et godt samarbeid med elevene!

Ved skolestart høsten 2022 tar Nordland i bruk nytt skoleadministrativt system, Visma InSchool (VIS). VIS er en nasjonal løsning, og Nordland er det nest siste fylket som tar løsningen i bruk.

Systemet er fortsatt under utvikling, og det er dataselskapet Visma Enterprise AS som står for arbeidet. Visma Enterprise er et av Norges og Europas største selskap i sitt slag.

Yrkesfagdagen 2022

For femte gang ble det i år arrangert yrkesfagdager på studiested Melbu. Her får ungdom som går yrkesfag muligheten til å bli bedre kjent med lærebedrifter og mulige framtidige arbeidsgivere

Det renner nå friskt blod gjennom den gamle instagramkontoen til #hadselvgs

Hadsel videregående skole er godt i gang med arbeidet for å bli sertifisert som Miljøfyrtårn.