OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Elever Hadsel vgs

Elevundersøkelsen gjennomføres i uke 46-48. Elevundersøkelsen er en årlig undersøkelse der elever får si sin mening om læring og trivsel i skolen. Svarene brukes av skolen, kommunen og staten for å gjøre skolen bedre.

viktig.jpg

Regjeringen gjeninnfører unntak fra fraværsreglene ut skoleåret. Elever med symptomer skal ikke behøve å gå til fastlegen sin for å dokumentere fravær.
Les mer om fraværsreglene her

Rektor Inge Holm

Karrieredagene avvikles 9. og 10. november 2021.

Du finner program og mer informasjon ved å klikke på ønsket programområde.

Vi fikk nye nettsider 1. mars 2021.
Ikke alt innhold er på plass enda, og vi mangler
bilder. Det jobbes kontinuerlig med å få
alt i orden.

Finner du feil eller mangler,
vennligst kontakt micsol@vgs.nfk.no

Det renner nå friskt blod gjennom den gamle instagramkontoen til #hadselvgs

Vi kan tilby en plass der du kan jobbe med skolefag, jobbe med praktiske oppgaver og samtidig være i et godt og trygt miljø med fokus på mestring og fremtiden din.

Hadsel videregående skole er godt i gang med arbeidet for å bli sertifisert som Miljøfyrtårn.