OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Elektronisk registrering av foresatteopplysninger

Registrering av foresatteopplysninger - Klikk for stort bilde Hadsel videregående skole trenger at alle elever så raskt som mulig, og innen onsdag 15. september, registrerer og oppdaterer opplysninger om seg selv og foresatte.
Dette gjøres elektronisk (se skjema nedenfor).

På grunn av korona og behovet for varsling trenger vi informasjon om alle elever og deres foresatte, og det senest onsdag 15. september kl. 23.00. Vi samler derfor informasjon via elektronisk skjema.  Alle elever må sjekke/ legge inn oppdaterte opplysninger om seg selv og foresatte.

Skjema for registrering av foresatteopplysninger

Årsaken til at vi trenger fullt fødselsnummer til foresatte ( 11 siffer) er at de i ettertid skal kunne logge seg inn i ISkole og fordi vi må ha opplysninger om pårørende/kontaktperson. Husk å registrere begge foreldrene.

Til pålogging i skjemaet benyttes elektronisk ID eller pinkodebrevet dere brukte til å logge dere inn på VIGO.
Vi oppfordrer alle til å ta i bruk det elektroniske skjemaet, også de som allerede har fylt ut papirskjema.

Veiledning og hjelp til utfylling av skjemaet finner du her. (PDF, 230 kB)