OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Elevundersøkelsen 2021

Elever Hadsel vgs - Klikk for stort bildeElevundersøkelsen gjennomføres i uke 46-48. Elevundersøkelsen er en årlig undersøkelse der elever får si sin mening om læring og trivsel i skolen. Svarene brukes av skolen, kommunen og staten for å gjøre skolen bedre.

Elevundersøkelsen gir elevene mulighet til å si hva du mener om læring og trivsel på skolen. Resultatene fra undersøkelsen er en av de viktigste kildene vi har for å få god informasjon om hvordan elevene opplever skolehverdagen sin.

Kontaktlærer skal før undersøkelsen gå gjennom en presentasjon med alle elever, slik at dere er godt forberedte på de ulike temaene som de blir spurt om.

Resultatene skal brukes systematisk av skolen og skoleeier for å analysere og utvikle og forbedre elevenes skole- og læringsmiljø.

Jeg håper flest mulig gjennomfører undersøkelsen på en seriøs måte. Din stemme er viktig for oss!

Mvh rektor Inge

Se mer informasjon om undersøkelsen her