OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Rådgivere ved Hadsel vgs.

Marianne Stordalen er rådgiver på studiested Stokmarknes

Klikk for stort bildeM. StordalenMarianne har kontor på rom C219

Mobilnr.: 994 96 040

E-post: marist@vgs.nfk.no

Ring for timeavtale- eller bank på døra!

Randi Selstad er rådgiver på studiested Melbu. Hun er også teamleder for elev- og lærlingetjenesten på begge studiestedene.
Klikk for stort bildeRandi Selstad

Randi har mobilnr.: 958 57 857

E-post: ransel@vgs.nfk.no

Randi har kontor på rom C136B

Hilde Stavem er også rådgiver på studiested Melbu

Klikk for stort bildeHilde Stavem

Hilde har mobilnr.: 901 35 417

E-post: hilsta@vgs.nfk.no

Hilde har kontor på rom C136

Rådgiverne veileder og støtter deg som elev i skolehverdagen. Rådgiversamtaler føres ikke som fravær.

Veiledningen innebærer rådgivning om utdanning, yrkestilbud og yrkesvalg, samt hjelpe elevene til å finne seg til rette i opplæringen, og veilede elevene med personlige, sosiale og emosjonelle vansker.

De samarbeider tett med avdelingsledere, kontaktlærere, faglærere og foresatte.

Rådgiverne formidler også kontakt med andre instanser som for eksempel PPT, helsesykepleier og barnevern.

Rådgiverne har taushetsplikt.