OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Kantiner på Hadsel VGS

Kantina på Melbu og Stokmarknes er drevet i egenregi, og har i dag ansatt en fast fagperson på hvert studiested innenfor restaurant og matfag/kokkeyrket.

Kantina er et møtested der alle skal føle seg velkommen, der det er hjerterom og god mat i sosialt fellesskap. Vi lager mat fra alle verdenshjørner.

Kantina har lave priser, da målet er å kunne levere et godt tilbud til studentene.

Vi ønsker at studentene tar eierskap og rydder opp etter seg, slik at vi skal holde det fint og koselig.

Kantina på Stokmarknes:

Kantina er åpent hver dag fra kl. 09.30 - ca. kl. 13.00. Det serveres gratis frokost tre dager i uken (tirsdag til torsdag), og kantina tilbyr varm mat flere ganger i uken.
Vi har kalde drikkevarer, påsmurt brødmat og varmretter.

Kantina på Melbu:

• Kantina på Melbu har eget spillrom med biljard, bordtennis og fotballspill
  • Serverer gratis skolefrokost mellom 07.30 - 08.00 tirsdag til torsdag
  • Egent frokostskap i kantina.
  • Vi har kalde drikkevarer, påsmurt brødmat og varmretter
  • Kantina har åpent fra klokka 09.30 - 13.45 mandag til torsdag
  • Fredagene fra klokka 09.30 til 12.00