OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Rektor ønsker deg velkommen

Gratulerer med skoleplass på Hadsel videregående skole. Og velkommen til skolestart mandag 23. august.

På studiested Stokmarknes møter alle elever kl 09.00.
Sted for oppmøte kommer senere.
På studiested Melbu møter alle elever kl 10.30.
Sted for oppmøte kommer senere.

For å forberede skolestart på en best mulig måte går du inn på skolens egen nettside for å finne informasjon om skolestart www.hadsel.vgs.no. Der kan du sette deg inn i noe av informasjonen på forhånd.

Under menypunktet Skolestart 2020 finner du linker til eksempelvis utstyrslister og viktig info om PC og læremiddelordningen. Du bør anskaffe nødvendig utstyr før skolestart.

XXXXX